Home / Centrul Educational

Centrul Educational Omide!

Locul unde copiii se vor bucura de cele mai bune activitati educative.

Bine ai venit la Centrul Educational Omide!

Centrul nostru de activitati este locul unde copiii se vor bucura de cele mai bune activitati educative, creative si de joaca si unde isi vor putea dezvolta abilitatile sociale si increderea de sine.
La Centrul Educational Omide le oferim copiilor activitati de gradinita si parking kids – predare atat in sistem traditional, cat si in sistem Montessori, activitati de after school, cursuri extraoptionale si ateliere pentru intreaga familie.
In cadrul Complexului Color Residences, intr-un spatiu ofertant de 3500 m2, veti gasi la noi cele mai luminoase si spatioase sali de clasa, sala de sport, sala de festivitati, cabinet medical si o curte generoasa de 400 m2. Ne mandrim cu capacitatea de a oferi un mediu fericit, sigur si primitor in care copiii cu varste cuprinse intre 18 luni si 10 ani sunt incurajati sa-si exploreze potentialul, dezvoltandu-se intr-un ritm relaxat, placut si distractiv. De asemenea, etajul superior al cladirii noastre gazduieste spatii pentru servicii complementare pentru bebelusi si copii: cabinete de stomatologie si de ortodontie, cabinete de pediatrie, logopedie, kinetoterapie si baby gym.
Abordarea noastra versatila fata de predare incorporeaza metode contemporane, dar care mentin valorile traditionale. Toate acestea se datoreaza unei experiente didactice vaste a echipei de educatori, invatatori si profesori si a aspiratiei noastre sincere pentru ca fiecare copil merita sa aiba cel mai bun inceput posibil in viata! Echipa noastra are personal specializat, cu multa experienta si cu un larg set de competente, iar aceasta ofera garantia ca toti copiii vor invata cu incredere si cu entuziasm autentic, ca se vor descoperi pe sine si isi vor descoperi capacitatile interioare.